Gör badrummet och köket extra fint

Oavsett om du ska renovera badrummet eller köket kan du ta vara på möjligheten att skapa ett unikt och personligt utrymme där det är detaljerna som gör det där lilla extra. Är du den som gillar att lägga fokus på detaljer för att skapa en bättre helhet kan du göra det med rätt prioriteringar.

Fokusera på fasta detaljer

När du ska renovera är det viktigt att du tänker långsiktigt. Tänk inte på vad som är trendigt idag, utan tänk på vad som kan vara trendigt i minst 15 år framåt i tiden. Det gäller både tapeten eller målarfärgen på väggen, samt de fasta detaljerna som blandaren i köket eller badrummet. Fasta detaljer kan vara allt som kräver special expertis, som eluttag och rör. Det är också den typen av arbeten som kostar mer än andra typen av byggprojekt och därför kan du gynnas ekonomiskt av att slippa göra om dem igen inom kort.

Få inspiration

För att få bättre koll på utbudet och komma fram till vad du vill ha för fasta detaljer i köket eller badrummet, kan du kika in hos https://rorfokus.se/ för att få mer inspiration. Kom ihåg att du bör välja blandare och andra detaljer som du gillar och som du tror att du kommer gilla även i framtiden. Tänk långsiktigt.